Nestlé: Stručna praksa širom sveta

Alo Redakcija

11:00

Konkursi 0

Nestlé: Stručna praksa širom sveta
shutterstock.com

Kao globalna kompanija pružamo mnogo mogućnosti. Za vas to takođe može da znači međunarodnu karijeru koja proširuje vaše iskustvo i znanje.

Prva odluka koju treba da donesete jeste da uvidite šta je to što vas inspiriše. Mi angažujemo studente u programima srednjoškolske ili stručne prakse u pripravničkim programima, programima stručne prakse i stažiranja širom sveta na osnovu različitih oblasti našeg poslovanja.

Mnogi naši menadžeri i viši rukovodioci započeli su svoju karijeru u kompaniji Nestlé kao diplomirani studenti.

Naše ulazne pozicije imaju zajedničke karakteristike kao što su odgovornost i autonomija. Pored toga što ćete imati koristi od najboljeg treninga, potrebna vam je motivacija kako biste izvukli maksimum iz našeg formalnog razvojnog programa i obuke na poslu.

Podstičemo naše zaposlene da na svoju karijeru gledaju kao na putovanje i izvuku maksimum iz mnoštva prilika koje pružamo. To može predstavljati podstrek za širenje vaših znanja i produbljivanje vašeg iskustva ili napredovanje sa većom odgovornošću. Fleksibilnost i sposobnost dugoročnog posmatranja stvari od suštinske su važnosti. Budite uvereni da sa preko 2.000 vodećih brendova i strašću za stalnim unapređenjem, u Kompaniji Nestlé promene su česte vođene našim talentovanim profesionalcima.

Komentari (0)

Loading