POZIV ZA VOLONTERE Pridružite se BELhospice timu

Alo Redakcija

20:12

Konkursi 0

POZIV ZA VOLONTERE Pridružite se BELhospice timu
donacije.rs

Ukoliko želite da budete deo jedinstvenog tima koji neguje humane vrednosti i umrežavanje šire zajednice i da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva; budete inovativni, prijavite se za volontiranje u hospis dnevnom centru!
Online obuka za volontere biće organizovana putem Zoom aplikacije, u ponedeljak, 25. i utorak, 26. oktobra 2021. godine u periodu od 17 do 20 časova.

Rok za prijavu 22. oktobar 2021. godine do 12 časova.

Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu “BELhospice” je prva specijalizovana organizacija koja se bavi zbrinjavanjem terminalno obolelih onkoloških pacijenata, na teritoriji grada Beograda. U zbrinjavanju učestvuju medicinski tim, psiho-socijalni tim i obučeni volonteri.

Volonterska obuka se organizuje u okviru Projekata ‚‚Palijativno zbrinjavanje – moja briga, moje pravo” koji zajednički sprovode članovi Inicijative mladih za ljudska prava (YIHR), BELhospice (Srbija), Sue Ryder Care (Albanija) i Građanska alijansa (Crna Gora) uz podršku Balkanske mreže za razvoj civilnog društva Skoplje (BCSDN Skoplje), a uz finansijsku podršku Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA).

Komentari (0)

Loading