NAUČIĆETE DA SAMO VREDNIM I UPORNIM RADOM MOŽETE POSTIĆI REZULTATE Ministar Ružić poželeo srećan početak svim brucošima

Alo Redakcija

14:30

Ostalo 0

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, poželeo je srećan početak studiranja svim brucošima u otvorenom pismu Studentskoj konferenciji univerziteta Srbije

NAUČIĆETE DA SAMO VREDNIM I UPORNIM RADOM MOŽETE POSTIĆI REZULTATE Ministar Ružić poželeo srećan početak svim brucošima
instagram/branko.ruzic

Ministar Branko Ružić se ispred Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja obratio svim studentima i  pre svega poželeo srećan polazak na fakultete svim brucošima.

Prenosimo deo iz pisma koje je Ministar dostavio SKONUS-u:

„Dragi brucoši
Kažu da je svaki period života važan. Svako ko je studirao i pamti taj period vrlo dobro, siguran sam, i po tome što spoznaje odgovornosti odraslog čoveka, životni pravac čime ćemo se baivti i kakvi ćemo ljudi biti. I ovaj period jeste jako važan. Naučićete da samo vrednim i upornim radom možete postići rezultate, biti ponosni na njih i za to „ubirati plodove“. Shvatićete da vam je glas, potkovan znanjem, najmoćnije oružije i simbol za samopouzdanje. Prihvatićete i da put ka sreći nije lak, pun je lepih i manje lepih trenutaka“.

U nastavku teksta Ministar Ružić ohrabrivao je brucoše da ne posustanu u putu ka znanju i uveravao ih da on kao Ministar zajedno sa svojim timom radi sve kako bi se uslovi i kvalitet školovanja u našoj zemlji uzdigao na što viši nivo.

Komentari (0)

Loading