ISTRAŽIVANJE POKAZALO Evo u kojim godinama su muškarci i žene najbolji LJUBAVNICI

Alo! Studenti

22:00

Ostalo 0

Mnogi se ne slažu sa ovim

ISTRAŽIVANJE POKAZALO Evo u kojim godinama su muškarci i žene najbolji LJUBAVNICI
Shutterstock

Kada biste pitali ljude koliko godina ima idealan ljubavnik ili ljubavnica, sigurno biste dobili sto različitih odgovora.

Međutim, ruski seksolog Julija Tolmačeva kaže da je otkrila je u kojim godinama žene i muškarci postaju savršeni ljubavnici.

Tek kada zađu u određene godine, oni se u potpunosti predaju strastima, bez zadrške uživaju u čulnom zadovoljstvu, ali su i daleko požrtvovaniji u krevetu.

Po rečima Tolmačeve, od 18. do 25. godine muškarci su vatreni i strastveni, ali to ih sprečava da budu pažljivi seksualni partneri – previše su zaokupljeni sopstvenim potrebama.

Libido i hormonalni nivo muškaraca, dodaje doktorka, menjaju se do četrdesete godine, a tom periodu potreba za orgazmom više nije primarna, već nešto drugo – uživanje u odnosu i pružanje zadovoljstva partneru.

Tolmačeva je takođe primetila da ima istine u pričama da su žene od 45. godine “najbolje ljubavnice”. Kako je objasnila, ovde se ne radi o libidu i hormonima, već o načinu života.

U tom periodu su njihova deca (ako ih imaju) već odrasla, pa imaju više vremena za sebe, bolje razumeju šta je to što im je potrebno, uključujući i intimne odnose.

Žena od 45 godina je mnogo spremnija za intimne odnose od tridesetogodišnjakinje koja ima posao, malu decu i kuću.

 

Komentari (0)

Loading