IZBEGNITE RUTINU I DOSADU Četiri sjajna trika kako da partneru stalno nedostajete i da vas još više zavoli

Alo! Studenti

19:00

Ostalo 0

Na svakoj vezi mora da se radi

IZBEGNITE RUTINU I DOSADU Četiri sjajna trika kako da partneru stalno nedostajete i da vas još više zavoli
Shutterstock

Poslednja stvar koju želite u vezi, bez obzira da li ona traje par nedelje aili nekoliko godina, je da vaš odnos sa partnerom upadne u rutinu i monotoniju.

Naravno, uvek imajte u vidu da na svakoj vezi mora da se radi i da ništa neće pasti s neba.

Logično, želite da vas partner voli i da mu stalno nedostajete.

A to možete da postignete uz pomoć nekoliko suptilnih trikova.

1. Svaki susret ispunite radosnim i zabavnim trenucima

Ispunivši svaki sastanak prijatnim, i što je najvažnije, zabavnim trenucima, pokazujete da ste osoba o kojoj se mašta. Kada je sastanak ispunjen zabavom, jedva ćete čekati sledeći. Na kraju krajeva, svi znamo da su dobro raspoloženje i međusobno razumevanje ključ jakih odnosa.

2. Ne plašite se da provedete mnogo vremena na njegovoj “teritoriji”

Možda zvuči čudno i nelogično, jer kako možete da nedostajete partneru ako ste uvek tu? Međutim, što više vremena provodite zajedno u njegovom domu, kada odete nedostajaće mu vaše prisustvo i više će ga osećati.

Sve u kući će ga podsećati na vas, a prostor će delovati prazno ako vas nema. To ne znači da treba da ugrozite prostor i slobodu partnera, već da se divni trenuci mogu provesti u domu, i mnogim muškarcima su baš oni najlepši.

3. Budite njegova podrška

Ništa ne može zameniti emocionalni ritam kada su u pitanju jake veze. Ako se partner oseća sigurno, otvara vam se i govori svoje tajne, ambicije, iskustva iz prošlosti, onda ćete sigurno postati nezamenljivi u njegovom životu. I svaki put kada mu zatreba savet ili podrška, pomisliće na vas – vašu reakciju, ponašanje i lepu reč. Pokažite da ste tu za njega, ali očekujte da istu podršku i vi dobijete.

4. Podsaknite ga da se druži, razbije rutinu i izađe sa prijateljima

Takvu nameru može da shvati kao brigu za svoje emocionalno stanje, kao poštovanje prema svojim ličnim granicama i istinskom prijateljstvu. Ceniće vašu podršku i predlog, ovo pokazuje da ste u zrelom odnosu i da jedno za drugo želite samo najbolje.

Komentari (0)

Loading