22 °C Beograd

Subota, 20. avg 2022.

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

• Naslovna
  • Najnovije
  • Studiranje
  • Studentski život
  • Konkursi
  • Zanimljivosti
  • Ostalo
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Naslovna Studiranje Studentski život Konkursi Zanimljivosti Ostalo
STUDENTI ODGOVORILI NACISTIMA U SARAJEVU Profesor Ković je uvek dobrodošao u Republiku Srpsku

STUDENTI ODGOVORILI NACISTIMA U SARAJEVU Profesor Ković je uvek dobrodošao u Republiku Srpsku

13:00

14 mart, 2022

Ostalo

Pripadnici Granične policije BiH juče su na prelazu Vardište zabranili ulazak u BiH profesoru Koviću

Studenti stali u odbranu profesora Kovića

Studenti stali u odbranu profesora Kovića

11:40

21 decembar, 2021

Studiranje

Prošlo je više od mesec i po dana od kada su se studenti okupili i od tada se ništa nije promenilo.

"SLUČAJ KOVIĆ" Profesori traže nezavisnu komisiju

09:20

17 decembar, 2021

Ostalo

Filozofski fakultet je ranije posmatran kao sveto mesto u kome hodaju mudraci čija je misija bila da znanje prenesu na mlađe generacije.

09:20

17 decembar, 2021

Ostalo

Filozofski fakultet je ranije posmatran kao sveto mesto u kome hodaju mudraci čija je misija bila da znanje prenesu na mlađe generacije.

PROFESOR MILOŠ KOVIĆ DOBIO SNAŽNU PODRŠKU Ne smemo dozvoliti da ideološki i politički stavovi budu prepreka za nečije napredovanje!

PROFESOR MILOŠ KOVIĆ DOBIO SNAŽNU PODRŠKU Ne smemo dozvoliti da ideološki i politički stavovi budu prepreka za nečije napredovanje!

13:00

1 decembar, 2021

Ostalo

Prof. Antonić je izrazio nadu da će problem biti rešen u skladu sa dobrom praksom i dobrim običajima na Filozofskom fakultetu i Univerzitetu koji podrazumevaju poštovanje uhodane procedure.

Usporena procedura za izbacivanje profesora sa Filozofskog fakulteta

Usporena procedura za izbacivanje profesora sa Filozofskog fakulteta

17:40

3 novembar, 2021

Ostalo

Kadrovska komisija Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu nije usvojila predlog Katedre za istoriju o pokretanju procedure za izbor jednog vanrednog profesora Odeljenja za istoriju.

PROFESOR KOJI JE DIGAO JAVNOST NA NOGE Ković o odnosima Zapada i Srbije

PROFESOR KOJI JE DIGAO JAVNOST NA NOGE Ković o odnosima Zapada i Srbije

17:00

2 novembar, 2021

Ostalo

Istoričar objašnjava da zapadne sile ne gledaju Srbe kao ravnopravne partnere.

FOTOGRAFIJE SA PROTESTA Studenti se skupili ispred Filozofskog u znak podrške profesoru Koviću

FOTOGRAFIJE SA PROTESTA Studenti se skupili ispred Filozofskog u znak podrške profesoru Koviću

13:30

1 novembar, 2021

Ostalo

Studenti su razvili transparent sa natpisom "Nije filozofski ćutati - Nepristrasna komisija za profesora Kovića".

• Najnovije
  • Najčitanije
NOVOSAĐANI UGOSTILI STUDENTE IZ RUSIJE Sjajna prilika za nova znanja, ali i prijateljstva

NOVOSAĐANI UGOSTILI STUDENTE IZ RUSIJE Sjajna prilika za nova znanja, ali i prijateljstva

23:00

19 avgust, 2022

Ostalo

Neznatna razlika u godinama nije predstavljala prepreku učesnicima

UMESTO NOĆNOG IZLASKA, ONI ZALIVAJU CVEĆE I DRVEĆE Novosadski studenti dali primer kako se ponašaju odgovorni mladi ljudi

UMESTO NOĆNOG IZLASKA, ONI ZALIVAJU CVEĆE I DRVEĆE Novosadski studenti dali primer kako se ponašaju odgovorni mladi ljudi

21:00

19 avgust, 2022

Ostalo

Studenti kažu da su lako doneli odluku da volonterski pomognu radnicima "Gradskog zelenila"

NANEĆETE MU JOŠ VEĆU BOL Ove rečenice nikako ne izgovarajte kad RASKIDATE sa partnerom

NANEĆETE MU JOŠ VEĆU BOL Ove rečenice nikako ne izgovarajte kad RASKIDATE sa partnerom

19:00

19 avgust, 2022

Ostalo

U jasnim crtama kažite kako se osećate, ali tako da ne povredite osobu koju ostavljate

TRADICIONALNO U studentskom domu u Zrenjaninu okupljanje bivših domaca

TRADICIONALNO U studentskom domu u Zrenjaninu okupljanje bivših domaca

17:00

19 avgust, 2022

Ostalo

U nedelju, 21. avgusta je završetak druženja

23 SEKUNDE SU DOVOLJNE Otkrijte da li je dobar ljubavnik

23 SEKUNDE SU DOVOLJNE Otkrijte da li je dobar ljubavnik

15:00

19 avgust, 2022

Ostalo

Postoje određeni obrasci ponašanja koji ukazuju na to šta možete da očekujete u krevetu

Pogledaj sve vesti
Danijel (41) NIKADA nije vodio ljubav i šest godina traži DEVICU: A ona mora da ispuni DVA čudna uslova

Danijel (41) NIKADA nije vodio ljubav i šest godina traži DEVICU: A ona mora da ispuni DVA čudna uslova

20:00

17 maj, 2022

Zanimljivosti

Traži inteligentnu ženu s “istim nivoom seksualnog iskustva” koje i on ima

Došla sam na FAKULTET, srela devojku koja izgleda IDENTIČNO KAO JA, a onda sam je pitala za DATUM ROĐENJA! Njen odgovor me je zapanjio!

Došla sam na FAKULTET, srela devojku koja izgleda IDENTIČNO KAO JA, a onda sam je pitala za DATUM ROĐENJA! Njen odgovor me je zapanjio!

12:00

29 jul, 2022

Zanimljivosti

Zajedničke fotografije koje je podelila prikazuju dve identične devojke, sa plavom kovrdžavom kosom, plavim očima i sličnim crtama lica

ULAGANJE U BUDUĆNOST Ovo su fakulteti posle kojih ćete moći da zarađujete i do 5.000 evra!

ULAGANJE U BUDUĆNOST Ovo su fakulteti posle kojih ćete moći da zarađujete i do 5.000 evra!

12:00

22 jun, 2022

Studiranje

Jedan od razloga za sve veću popularnost IT smerova na fakultetima jeste i mogućnost brzog pronalaska posla

JEZIČKE NEDOUMICE: Da li se kaže "GILICE" ili "GIRICE"? Mnogi koriste pogrešan oblik

JEZIČKE NEDOUMICE: Da li se kaže "GILICE" ili "GIRICE"? Mnogi koriste pogrešan oblik

10:00

1 jun, 2022

Zanimljivosti

Česta jezička nedoumica, pogotovo tokom letnjih meseci

Medved je počeo da se DAVI, a onda je u pomoć pritrčao HEROJ! Čovek nije ni slutio kako će reagovati na njega (VIDEO)

Medved je počeo da se DAVI, a onda je u pomoć pritrčao HEROJ! Čovek nije ni slutio kako će reagovati na njega (VIDEO)

23:00

3 jul, 2022

Zanimljivosti

Adam Vorvik je skočio u vodu kako bi spasao medveda teškog 200 kilograma koji se utapao. Nije ni slutio kako će reagovati na njega

Pogledaj sve vesti
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Studiranje
  • Studentski život
  • Konkursi
  • Zanimljivosti
  • Ostalo
  • Uslovi korišćenja
  • Marketing
  • Impressum

© Studenti 2022. Sva prava su zadržana.