17 °C Beograd

Nedelja, 14. avg 2022.

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

• Naslovna
  • Najnovije
  • Studiranje
  • Studentski život
  • Konkursi
  • Zanimljivosti
  • Ostalo
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Naslovna Studiranje Studentski život Konkursi Zanimljivosti Ostalo
STUDENTI UMETNIČKIH FAKULTETA Poziv za učešće u projektu „ULICA – Suviše frekventno“

STUDENTI UMETNIČKIH FAKULTETA Poziv za učešće u projektu „ULICA – Suviše frekventno“

09:00

8 novembar, 2021

Konkursi

Tema ovogodišnjeg programa je ULICA – Suviše frekventno, sa akcentom na ulicu kao prostor okupljanja, susreta, afirmisanja mnogih subkultura i pokreta, ali i mesta za rad i umetnost.

VAŽAN ANGAŽMAN ZA STUDENTE IZ KOMŠILUKA Buduće arhitekte pripremaju idejno rešenje za sportsko - rekreativni centar u Modriči

VAŽAN ANGAŽMAN ZA STUDENTE IZ KOMŠILUKA Buduće arhitekte pripremaju idejno rešenje za sportsko - rekreativni centar u Modriči

12:20

3 novembar, 2021

Ostalo

Od studenata se očekuju dobra idejna rešenja.

ODUSTALI OD PROJEKTA Građevinski fakultet više neće učestvovati u gradnji Beogradskog metroa

ODUSTALI OD PROJEKTA Građevinski fakultet više neće učestvovati u gradnji Beogradskog metroa

11:00

28 oktobar, 2021

Ostalo

Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu je ranije uložio primedbe na Nacrt plana generalne regulacije šinskih sistema u Beogradu.

11:00

28 oktobar, 2021

Ostalo

Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu je ranije uložio primedbe na Nacrt plana generalne regulacije šinskih sistema u Beogradu.

UNOSAN BIZNIS MEĐU STUDENTIMA Koliko su studenti spremni da plate za dobar seminarski rad

UNOSAN BIZNIS MEĐU STUDENTIMA Koliko su studenti spremni da plate za dobar seminarski rad

21:32

13 oktobar, 2021

Zanimljivosti

Otvoren konkurs za Junior Web Designer-a

Otvoren konkurs za Junior Web Designer-a

18:04

9 oktobar, 2021

Konkursi

EXTREMUM - IT firma koja se bavi izradom sopstvenih startup projekata, traži pojačanje za svoj mladi kolektiv.

SKONUS potpisao sporazum o stvaranju regionalne platforme!

SKONUS potpisao sporazum o stvaranju regionalne platforme!

15:55

31 avgust, 2021

Ostalo

Studentska konferencija univerziteta Srbije je danas potpisao sporazum o stvaranju regionalne platforme pod inicijalnim nazivom Regionalna studentska istraživačka mreža.

• 1
  • 2
  • Najnovije
  • Najčitanije
Odlazak na PIKNIK, odličan plan za vikend: Detaljan spisak stavri koje će vam zatrebati "na terenu"

Odlazak na PIKNIK, odličan plan za vikend: Detaljan spisak stavri koje će vam zatrebati "na terenu"

23:00

13 avgust, 2022

Studentski život

Neformalni obrok na otvorenom može postati idealan trenutak za deljenje, a Alo studenti vam daju najbolje savete da to postignete

Da li je vreme da se uselite u stan sa dečkom/devojkom? PREDNOSTI I MANE zajedničkog života pre braka

Da li je vreme da se uselite u stan sa dečkom/devojkom? PREDNOSTI I MANE zajedničkog života pre braka

21:00

13 avgust, 2022

Studentski život

Ako ste u nedoumici da li da se odvažite na zajednički život, imamo nekoliko saveta za vas

TEST LIČNOSTI: Otkriva vaše dominantne osobine, ono što ćete postati i kako vas drugi ljudi vide!

TEST LIČNOSTI: Otkriva vaše dominantne osobine, ono što ćete postati i kako vas drugi ljudi vide!

19:30

13 avgust, 2022

Zanimljivosti

Zabavan test ličnosti koji je mnoge zasmejao

POBESNELI DELFIN! Vlasti tragaju za delfinom koji je ujedao ljude

POBESNELI DELFIN! Vlasti tragaju za delfinom koji je ujedao ljude

18:30

13 avgust, 2022

Zanimljivosti

Neobično ponašanje delfina

STUDENTSKI RECEPTI: Počastite se zdravom večerom i isprobajte taljatele KRALJEVSKOG ukusa

STUDENTSKI RECEPTI: Počastite se zdravom večerom i isprobajte taljatele KRALJEVSKOG ukusa

17:00

13 avgust, 2022

Studentski život

Taljatele sa škampima su jedan od najjednostavnijih recepata, a donose magičan ukus

Pogledaj sve vesti
Danijel (41) NIKADA nije vodio ljubav i šest godina traži DEVICU: A ona mora da ispuni DVA čudna uslova

Danijel (41) NIKADA nije vodio ljubav i šest godina traži DEVICU: A ona mora da ispuni DVA čudna uslova

20:00

17 maj, 2022

Zanimljivosti

Traži inteligentnu ženu s “istim nivoom seksualnog iskustva” koje i on ima

Došla sam na FAKULTET, srela devojku koja izgleda IDENTIČNO KAO JA, a onda sam je pitala za DATUM ROĐENJA! Njen odgovor me je zapanjio!

Došla sam na FAKULTET, srela devojku koja izgleda IDENTIČNO KAO JA, a onda sam je pitala za DATUM ROĐENJA! Njen odgovor me je zapanjio!

12:00

29 jul, 2022

Zanimljivosti

Zajedničke fotografije koje je podelila prikazuju dve identične devojke, sa plavom kovrdžavom kosom, plavim očima i sličnim crtama lica

ULAGANJE U BUDUĆNOST Ovo su fakulteti posle kojih ćete moći da zarađujete i do 5.000 evra!

ULAGANJE U BUDUĆNOST Ovo su fakulteti posle kojih ćete moći da zarađujete i do 5.000 evra!

12:00

22 jun, 2022

Studiranje

Jedan od razloga za sve veću popularnost IT smerova na fakultetima jeste i mogućnost brzog pronalaska posla

JEZIČKE NEDOUMICE: Da li se kaže "GILICE" ili "GIRICE"? Mnogi koriste pogrešan oblik

JEZIČKE NEDOUMICE: Da li se kaže "GILICE" ili "GIRICE"? Mnogi koriste pogrešan oblik

10:00

1 jun, 2022

Zanimljivosti

Česta jezička nedoumica, pogotovo tokom letnjih meseci

Medved je počeo da se DAVI, a onda je u pomoć pritrčao HEROJ! Čovek nije ni slutio kako će reagovati na njega (VIDEO)

Medved je počeo da se DAVI, a onda je u pomoć pritrčao HEROJ! Čovek nije ni slutio kako će reagovati na njega (VIDEO)

23:00

3 jul, 2022

Zanimljivosti

Adam Vorvik je skočio u vodu kako bi spasao medveda teškog 200 kilograma koji se utapao. Nije ni slutio kako će reagovati na njega

Pogledaj sve vesti
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Studiranje
  • Studentski život
  • Konkursi
  • Zanimljivosti
  • Ostalo
  • Uslovi korišćenja
  • Marketing
  • Impressum

© Studenti 2022. Sva prava su zadržana.