32 °C Beograd

Sreda, 17. avg 2022.

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

• Naslovna
  • Najnovije
  • Studiranje
  • Studentski život
  • Konkursi
  • Zanimljivosti
  • Ostalo
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Naslovna Studiranje Studentski život Konkursi Zanimljivosti Ostalo
Studentski domovi u Novom Sadu će biti pretvoreni u pozornice i galerije

Studentski domovi u Novom Sadu će biti pretvoreni u pozornice i galerije

20:00

20 april, 2022

Ostalo

Novosadska studentska zajednica predstavlja značajnu publiku

• Najnovije
  • Najčitanije
ASTRONOMI IMAJU VELIKO OTKRIĆE Zbog ovoga postoji nada da ima života u kosmosu i izvan Zemlje!

ASTRONOMI IMAJU VELIKO OTKRIĆE Zbog ovoga postoji nada da ima života u kosmosu i izvan Zemlje!

17:00

17 avgust, 2022

Zanimljivosti

Ta planeta je relativno blizu Zemlji i novi James Webb Space teleskop može bolje da je osmotri

OPTIČKA ILUZIJA KOJA JE ZBUNILA MNOGE Prva stvar koju uočite otkriva kom TIPU osobe pripadate (VIDEO)

OPTIČKA ILUZIJA KOJA JE ZBUNILA MNOGE Prva stvar koju uočite otkriva kom TIPU osobe pripadate (VIDEO)

15:00

17 avgust, 2022

Zanimljivosti

Dobro se zagledajte u sliku

ART OKUPACIJA Umetnički festival studenata u Somboru

ART OKUPACIJA Umetnički festival studenata u Somboru

13:00

17 avgust, 2022

Ostalo

Program je planiran na nekoliko lokacija

OVO MORATE DA ZNATE AKO ŽELITE DA ŽIVITE U DOMU Evo kako do soba u Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru

OVO MORATE DA ZNATE AKO ŽELITE DA ŽIVITE U DOMU Evo kako do soba u Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru

11:00

17 avgust, 2022

Konkursi

Brucošima su potrebna četiri dokumenta

STUDENTSKI PODSETNIK Dogodilo se na današnji dan

STUDENTSKI PODSETNIK Dogodilo se na današnji dan

09:00

17 avgust, 2022

Ostalo

Vreme leti

Pogledaj sve vesti
Danijel (41) NIKADA nije vodio ljubav i šest godina traži DEVICU: A ona mora da ispuni DVA čudna uslova

Danijel (41) NIKADA nije vodio ljubav i šest godina traži DEVICU: A ona mora da ispuni DVA čudna uslova

20:00

17 maj, 2022

Zanimljivosti

Traži inteligentnu ženu s “istim nivoom seksualnog iskustva” koje i on ima

Došla sam na FAKULTET, srela devojku koja izgleda IDENTIČNO KAO JA, a onda sam je pitala za DATUM ROĐENJA! Njen odgovor me je zapanjio!

Došla sam na FAKULTET, srela devojku koja izgleda IDENTIČNO KAO JA, a onda sam je pitala za DATUM ROĐENJA! Njen odgovor me je zapanjio!

12:00

29 jul, 2022

Zanimljivosti

Zajedničke fotografije koje je podelila prikazuju dve identične devojke, sa plavom kovrdžavom kosom, plavim očima i sličnim crtama lica

ULAGANJE U BUDUĆNOST Ovo su fakulteti posle kojih ćete moći da zarađujete i do 5.000 evra!

ULAGANJE U BUDUĆNOST Ovo su fakulteti posle kojih ćete moći da zarađujete i do 5.000 evra!

12:00

22 jun, 2022

Studiranje

Jedan od razloga za sve veću popularnost IT smerova na fakultetima jeste i mogućnost brzog pronalaska posla

JEZIČKE NEDOUMICE: Da li se kaže "GILICE" ili "GIRICE"? Mnogi koriste pogrešan oblik

JEZIČKE NEDOUMICE: Da li se kaže "GILICE" ili "GIRICE"? Mnogi koriste pogrešan oblik

10:00

1 jun, 2022

Zanimljivosti

Česta jezička nedoumica, pogotovo tokom letnjih meseci

Medved je počeo da se DAVI, a onda je u pomoć pritrčao HEROJ! Čovek nije ni slutio kako će reagovati na njega (VIDEO)

Medved je počeo da se DAVI, a onda je u pomoć pritrčao HEROJ! Čovek nije ni slutio kako će reagovati na njega (VIDEO)

23:00

3 jul, 2022

Zanimljivosti

Adam Vorvik je skočio u vodu kako bi spasao medveda teškog 200 kilograma koji se utapao. Nije ni slutio kako će reagovati na njega

Pogledaj sve vesti
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Studiranje
  • Studentski život
  • Konkursi
  • Zanimljivosti
  • Ostalo
  • Uslovi korišćenja
  • Marketing
  • Impressum

© Studenti 2022. Sva prava su zadržana.