POVRATAK NAJPOZNATIJEG ČAROBNJAKA Hari Poter će glumiti SRBINA i čuvenog komičara u novom filmu

Alo! Studenti

10:20

Zanimljivosti 0

Produkcija kreće u februaru

POVRATAK NAJPOZNATIJEG ČAROBNJAKA Hari Poter će glumiti SRBINA i čuvenog komičara u novom filmu
Printscreen/Youtube

Američki komičar Vird Al Janković, koji vodi poreklo iz Srbije, dobiće svoj biografski film. Njega će glumiti britanski glumac Danijel Redklif, koga znamo po ulozi Harija Potera.

Film nosi naziv "WEIRD: The Weird Al Yankovic Story", a produkcija kreće u februaru.

Novo ostvarenje obuhvatiće Jankovićev život, i to "od njegovog uspona i slave u muzičkoj industriji do njegovih ljubavnih veza sa poznatim ličnostima", navodi se u saopštenju za medije.

- Kada je moj poslednji film UHF izašao 1989. Vrlo sam srećan što mogu da kažem da smo na rasporedu - naveo je Janković, a pritom nije krijo zadovoljstvo što će ga glumiti Danijel Redklif.

- I apsolutno sam oduševljena što će me Danijel Redklif glumiti u filmu. Uopšte ne sumnjam da je to uloga po koju će ga buduće generacije pamtiti - rekao je Janković, piše NME.

Podsetimo, Vird Al Janković je stekao ogromnu popularnost osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, kada je napravio parodije na mnoge svetske hitove, poput "Beat It" ("Eat It" u njegovoj verziji) i "Bad" ("Fat" u njegovoj verziji) Majkla Dželspma, "Gangsta Paradise" (u njegovoj verziji "Amish Paradise")...

Komentari (0)

Loading