Zaposleni POBESNEO jer su mu napravili PROSLAVU ROĐENDANA: Nije mu se svidelo IZNENAĐENJE, pa rešio da TUŽI firmu

Alo! Studenti

20:00

Zanimljivosti 0

Da ne vole svi slavlja, do te mere da su spremni da tuže firmu u kojoj su zaposleni, govori priča Kevina Berlinga

Zaposleni POBESNEO jer su mu napravili PROSLAVU ROĐENDANA: Nije mu se svidelo IZNENAĐENJE, pa rešio da TUŽI firmu
unsplash

Ovaj muškarac bio je odlučan u želji da ne proslavlja svoj rođendan, pogotovo ne na poslu. 

Da stvari budu još zanimljivije, Kevin je uputio svog menadžera, zamolivši ga da ne pravi nikakvu proslavu jer bi ona izazvala suprotan efekat. Kako je objasnio, rođendan u njemu izaziva stres jer vraća loše uspomene iz detinjstva, koje su vezane za razvod roditelja.

U firmi je zaposlen nešto manje od godinu dana, a njegovim kolegama je poznato da Kevin pati od anksioznosti i napada panike. Proslava rođendana bi samo pokrenula osećaj koji je dobro poznat svima koji se sa njim suočavaju.

Shutterstock
 

Ipak, menadžer je odlučio da napravi iznenađenje, što je u Kevinu izazvalo revolt, te je tako svoju pauzu za ručak proveo u automobilu. Dok su njegove kolege slavile, muškarac se borio sa napadom panike.

Narednog dana, Kevin je bio pozvan na sastanak u vezi neprimerenog ponašanja, a u tužbi se navodi "da je uništio radostan momenat svojim saradnicima" i "da se ponaša kao mala devojčica". Berling je otpušten nakon drugog napada, a u firmi mu je rečeno da su zabrinuti zbog toga što se ljuti, kao i da se plaše da bi mogao potencijalno da bude nasilan.

Berling je u tužbi naveo da ga je kompanija diskriminisala na osnovu invaliditeta, a porota je donela presudu nakon dvodnevnog suđenja, dodelivši mu 300.000 dolara za emocionalni bol i 150.000 dolara za izgubljenu platu, što je sve ostale zaposlene znatno iznenadilo.

Komentari (0)

Loading