I DALJE JE SAM I POSVEĆUJE VAM PAŽNJU Šest znakova da BIVŠI želi da vam se vrati

Alo! Studenti

21:00

Zanimljivosti 0

Razlozi za raskid mogu da budu brojni, pa on ne mora uvek da ukazuje na to da su se emocije ugasile

I DALJE JE SAM I POSVEĆUJE VAM PAŽNJU Šest znakova da BIVŠI želi da vam se vrati
Shutterstock

Raskid nikome ne pada lako, bilo da ste ostavljena strana ili ste ostavili. U oba slučaja, ostaje ožiljak na duši.

Razlozi za raskid mogu da budu brojni, pa on ne mora uvek da ukazuje na to da su se emocije ugasile.

Ukoliko vas je partner nedavno ostavio, a da vi pritom niste uradili ništa što bi ga izazvalo da to uradi, možda je u pitanju neki njegov lični problem. Ukoliko se ponaša na neki od sledećih načina, moguće je da će u budućnosti pokušati da obnovi vezu.

S druge strane, ako ste vi ostavili njega, a on se ovako ponaša, razmislite još jednom. Ukoliko ste posumnjali u njegova osećanja, možda ste prebrzo doneli odluku da ga ostavite. Ukoliko je, pak, veza bila toksična, bez obzira na to što on oseća nešto, gledajte prvo sebe i svoju dobrobit.

Kada primetite nešto od ovoga, dobro razmislite o tome kakva vam je veza bila, jer, ako ste ostavili partnera, za to je sigurno postojao razlog. Vodite se svojim unutrašnjim glasom i osećajem. Osećanja druge strane nisu nikakav garant toga da će vaša veza biti uspešna.

1. I dalje je sam

Ukoliko je vaš partner i dalje sam, možda gaji osećanja prema vama. Možda se njegove emocije nisu ugasile, pa on nije u stanju da započne novu srećnu vezu.

2. Želi da održi kontakt sa vama

Ukoliko vas bivši partner svakodnevno zove “drugarski”, da proveri kako ste i šta radite, ili vam svakodnevno piše poruke, očigledno je da ne želi da vas izgubi iz svog života. On i dalje ima potrebu da bude u vašoj blizini i da komunicira sa vama.

3. Posvećuje vam pažnju

Neko vreme nakon raskida, partner može da počne da vam poklanja više pažnje nego što je to radio ranije. Počeće da vas zove češće, da vas poziva na viđanje, obasipa poklonima i slično. Ovakvim ponašanjem, on jasno pokazuje da misli d aje pogrešio, da mu je žao i da želi da nastavite tamo gde ste stali.

4. Nema prebacivanja, optužbi i svađe

Ukoliko vas je partner ostavio zbog nekog vašeg postupka, a kada god razgovarate, on izbegava da govori o tome, možda želi da nastavite tamo gde ste stali. Kada pokušate da objasnite i da se izvinite, prekidaće vas i govoriti kako ne želi da priča o tome. Postoji realna mogućnost da misli da je njegova reakcija bila preterana.

5. Njegova tuga i nedostajanje se primećuju

Nekim ljudima se u očima prosto vidi bol, pa ćete tugu i osećanja jasno prepoznati ako pogledate u partnera. Isto tako, primetićete da je postao povučeniji ako se nađete u zajedničkom društvu, manje će se smejati i nastojaće da izbegne kontakt s vama, jer ga podsećate na nešto što je izgubio.

6. Jasno govori da mu je žao zbog grešaka i zbog raskida

Ovo se često događa potpuno slučajno i neočekivano, onda kada je čoveku toliko teško da više ne može da zadrži svoja osećanja u sebi. Tada će mu u pola rečenice “izleteti” kako vas voli, kako mu je stalo ili mu je žao.

Komentari (0)

Loading