Rekviziti iz najpoznatijih filmova NA AUKCIJI: Evo koliko će koštati MLAZNJAK iz filma "Top Gan", a koliko TOROV ČEKIĆ

Alo! Studenti

21:20

Zanimljivosti 0

Mnogi fanovi će uživati u kolekcionarski predmetima

Rekviziti iz najpoznatijih filmova NA AUKCIJI: Evo koliko će koštati MLAZNJAK iz filma "Top Gan", a koliko TOROV ČEKIĆ
Printscreen/Youtube

Od modela svemirske letelice X-Wing iz "Ratova zvezda" do "Torovog" čekića - predmeti iz omiljenih filmova naći će se sledećeg meseca na aukciju u Holivudu.

Više od 1.800 predmeta biće ponuđeno od 21. do 24. juna na aukciji, za koju firma Propstor procenjuje da će prikupiti više od devet miliona dolara, prenose agencije.

 


Prednjači model "Red Leader" X-Wing iz "Ratova zvezda: Nova nada", koji je procenjen na 500.000 do milion dolara.

"Verujemo da je ovo jedini pravi, netaknuti, originalni X-Wing iz prvih ''''Ratova zvezda'''' koji je ikad ponuđen na javnoj aukciji pa je prilično poseban", rekao je Alindžer.

Ostali predmeti koji idu na aukciju uključuju animatronički Gizmo iz filma "Gremlini 2: Novo leglo", koji je procenjen na 80.000 do 120.000 dolara.

Tu su i Torov čekić iz originalnog filma "Tor" koji je procenjen od 100.000 do 150.000 dolara, kao i model mlaznjaka korišćenog u originalnom "Top Ganu", koji bi mogao doneti između 30.000 i 50.000 dolara.

 

 


Na aukciju ide i odelo Elvisa Preslija iz filma "Dogodilo se na Svetskom sajmu", novčanik Semjuela L. Džeksona iz "Petparačkih priča" i mač Ume Turman iz filma "Kil Bill 1".

 

Komentari (0)

Loading